Veliki Brat: Marijana zbog Nemeša spremna na razvod

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 06 Apr 2011

Prilikom ulaska u kuću Velikog brata, Nikola Nemešević nije krio da je zavodnik i da, kad su žene i pitanju, ne bira previše. U predstavljanju je, na neki način, najavio da se neće ni truditi da izdrži 100 dana u kući bez seksa.

Nemeš se zaljubio. Ko se kome dopada – više nije tajna! Odnos u kući za sada je dva na jedan. U ispovedanici Velikog brata, Dragana je priznala da joj se dopada Nemeš.

Njegovo srce je, međutim, na “Otpadu” kod Marijane. Jasno je to dao do znanja na žurci koju im je organizovao njihov domaćin. Znajući da ga Marijana sa “Otpada” gleda, Nemeš je pokazivao srce u kamere, a na kraju je i pao na kolena vidno uzbuđen. Emocije su i njemu i ostalim ukućanima naterale suze na oči. S druge strane, Marijana je u razgovoru sa Nikolom i Lesterom priznala da je svesna šta je čeka van zidina dobro poznate kuće u Košutnjaku.

“Papiri za razvod… To me čeka kad izađem” rekla je Marijana, očigledno svesna da će snositi posledice za svoje ponašanje odmah po izlasku iz kuće Velikog Brata.

Reklame

Ostavite komentar