Veliki Brat: Nemeš koristi svaku priliku da poljubi Marijanu

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 18 Apr 2011

Raspoloženje u kući ’Velikog brata’ pokvareno je, osim lošim vremenom, i odlukom Velikog brata da smanji nagradu za nekoliko stotina evra zbog pošlonedeljnih kršenja pravila.

Nemeš ljubi Marijanu

Sve ovo uticalo je na atmosferu u kući, gde su vladale stalne prepirke i ogovaranja, a raspoloženje je na kratko podigao Nemeš tajnim zadatkom koji je dobio od VB-a.

Njemu je zadato da nagovori barem troje stanara da zajedno osmisle skeč ili predstavu, a ova akcija mu je u početku uspela. Nekoliko ukućana je prihvatilo ovakav vid zabave, ali se i to završilo neslavno tako što su se Soraja i Dragana posvađale, pa je Nemeš odustao od poduhvata.

Vreme za posetu luksuznoj kući iskoristio je da u dvorištu sedi sa Marijanom, koju ni hladnoća nije sprečila da bude napolju sa njim. Razmenjivali su poljupce ne obazirući se na Tamaru i Bojanu, a smirili su se tek kasnije kada su primetili da je Nikoli neprijatno.

Uveče je Veliki brat premesio koloseum u dvorište luksuzne kuće, a za borbu su izabrani Nirmal sa smetlišta i Lester iz luksuzne kuće. Lester je u igri znanja pobedio i osvojio ostanak u luksuznoj kući, a poraženi mu je dostojanstveno čestitao.

Reklame

Ostavite komentar