Veliki Brat postaje Evropska unija

Izvor: poznati.info
Postavljeno 25 Apr 2011

Soraja Vučelić je specijalna izabranica od strane Velikog brata koja će omogućiti najomiljenijim drugarima iz kuće Velikog brata da uživaju brojne olakšice, ulazeći u tzv. Evropsku uniju.

Činjenicom da baš Soraja bira članove nisu presrećni ostali stanari. Izuzev Horvata, kojeg je lepuškasta Beograđanka odmah odabrala da bude na polavšćenom statusu

Čitavo jutro njih dvoje su se dogovarali i pravili planove na koji način da boduju potencijalne kandidate za ulazak u EU. Oko jednog su se odmah složili, biće apsolutno objektivni u donošenju odluka i neće dozvoliti da subjektivne impresije o ostalim ukućanima pomute njihove zamisli.

Dogovorili su se da rade po sistemu nagrade i kazne. Tako na primer, ko zadnji ustane iz kreveta moraće taj dan da čisti i generalno radi poslove po kući. S obzirom da su oboje ne pušači, ukoliko neko prekrši bilo koje pravilo neće mu biti dozvoljeno da puši cigarete.

Evropska Unija je imala prvo zvanično zasedanje na kome su Soraja i Horvat predstavili u načelu njihov plan za narednih nekoliko dana.

Do večeras Soraja i Horvat moraju odabrati i trećeg člana, što im zadaje velike muke jer žele da odaberu osobu velikih kvaliteta a ne neku koja im je bliska.

Opet je bilo komentara o klanovima. Starosedeoci, kako Soraja i Horvat zovu ukućane koji su od početka u luksuznoj kući, ne žele da ulizivanjem steknu pravo za članstvo, a da li će istrajati u toj nameri ostaje nam da vidimo.

Reklame

Ostavite komentar