Veliki Brat: Tamarin dečko provalio u kuću, Marijana hoće da se ubije !?

Izvor: bezzabrane.com
Postavljeno 03 Apr 2011

Sinoć, oko 22 časa, dečko ukućanke Tamare, provalio je u kuću Velikog Brata, i verbalno se sukobio sa svojom devojkom, i Nikolom, sa kojim se Tamara nekoliko poslednjih dana ponaša kao da su ljubavni par.


Ovo dvoje ukućana su poslednjih nekoliko dana nerazdvojni, a u ispovedaonici su nedavno zatražili od Velikog Brata, da ukoliko ostanu bez svojih partnera iz spoljnjeg sveta, da im Veliki Brat to javi, da bi njih dvoje mogli “opuštenije” da pokazuju emocije”.

Njihovo ponašanje, kao i neobičan zahtev, toliko je razbesneo Tamarinog dečka, da je on sinoć preskočio ogradu, i popeo se na pet metara visoki zid otpada, koji vodi ka glavnom delu kompleksa produkcijske kuće “Emoušn”.

Nakon što je ušao u kuću, dečko je počeo da viče na Tamaru, tražeći od nje da se izjasni o njihovoj vezi, a onda se u svađu umešao i Nikola, koji je stao u njenu zaštitu. Uzrujan njihovim ponašanjem, dečko je zapretio Nikoli, ali do fizičkog sukoba nije došlo.

Osim pretnji, Tamarin dečko je otkrio i neke stvari iz spoljnog sveta, a kako su na njih regaovali ukućani videćete večeras u 20 časova.

Kako ekskluzivno saznaje sajt WWW.BEZZABRANE.COM Tamarin dečko je mnogo veće probleme napravio Marijani nego svojoj devojci Tamari. On se danas poverio svojim prijateljima da je sa krova doviknuo Marijani da nema gde da se vrati jer se porodica javno nje odrekla. Slaven je drugovima navodno prepričao kako je Marijana vrištala iz sveg glasa i ponavljala kako će se ubiti i kako želi odmah da izađe i da ide kući. Veliki Brat je sve ukućane sa otpada pozvao u radionicu dok je Marijana iz sveg glasa jecala i plakala.

Tek tada je shvatila šta se zapravo dogodilo i da je njen seks sa Nemešom napravio haos i njoj i njenoj porodici. Tamarinog dečka je sa krova skinula policija. Još uvek nije jasno kako se on uopšte tamo našao sinoć oko 22. sata i kako je prošao obezbeđenje kuće na Košutnjaku.

Emotion je izdao i zvanično saopštenje a ovo je prvi upad uljeza na kuću Velikog Brata od kada se emituje ovaj rijaliti u Srbiji. U jednom od prošlih serijala slično se desilo i u Hrvatskoj ali u Srbiji ovakav incident nikada nije zabeležen. Večeras će u izbacivanju biti mnoge stvari jasnije kao na primer ko će sa otpada izaći napolje. Gost večerašnjeg izbacivanja je Nemešava majka.

Reklame

Ostavite komentar