Zašto Rijana spava sama ?!

Izvor: medio.rs
Postavljeno 16 Apr 2011

Rijana je nedavno izjavila da je trenutno sama iz razloga što se pripadnici jačeg pola ne usuđuju da joj priđu zbog njenog statusa zvezde, popularnosti, i toga što smatraju da je ona za njih “nedostižna”.

“Ne bih da zvučim ludo ili pretenciozno, ali da, muškarci su preplašeni kada sam ja u pitanju”, izjavila je Rijana gostujući u emisiji “On Air with Ryan Seacrest”.

“Mislim da muškarci ne mogu da se nose sa uspehom i medijskom pompom koja mene permanentno prati. To im smeta, i čini mi se da imaju doživljaj da ih na neki način ugrožava. A ja to donekle i razumem, jer moj život je sve samo ne jednostavan”, dodala je pevačica.

Ipak, ona nije digla ruke od ljubavi, i sigurna je da će se pojaviti “onaj pravi”: “Naći će se neko koga nije strah, sigurna sam u to.”

Dok je Rijana što se emotivnog statusa tiče, još uvek u fazi čekanja, njena karijera zasigurno nije. Pevačica se nalazi u samom vrhu svetske muzičke scene, što potvrđuju i nedavne nominacije za Billboard muzičke nagrade, gde je Rijana nominovana u čak 18 kategorija.

Reklame

Ostavite komentar