Željko Mitrović otkrio novu programsku šemu

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 17 Apr 2011

Posle lečenja i povratka u Srbiju, vlasnik kompanije “Pink” Željko Mitrović kaže da je spreman da vrati svojoj televiziji titulu najgledanije. On je za Blic otkrio novu programsku šemu, ali i to kako će se boriti sa sve jačom konkurencijom.

“Sada kada sam ozdravio, u punoj sam brzini, a Pink je u petoj brzini. Ovih dana započinjemo sa novom programskom šemom. U narednih 15 dana svi će primetiti promene koje sam osmislio sa uređivačkim timom. Mi smo medijski džin koji će se brzo povratiti. Odgovorićemo onima koji su prešli granice učtivog i pristojnog. Prvo ćemo naravno srediti odnose unutar kuće. Vlasnici nekih televizija su svojevremeno na Bahusu vadili porodične grbove i kleli se u porodicu da će zajedno sa mnom raditi neke poslove, da bi se ispostavilo da su obični prevaranti. Želim prosto da sada dam lekciju nekim gastarbajterima.”

Što se tiče projekata u Sloveniji i Makedoniji, Mitrović je otkrio da stvari idu na bolje: “Televizija Pink u Sloveniji i Makedoniji se sve više stabilizuje. Format Dvor u Sloveniji beleži sjajne rezultate. Trenutno mi je prioritet Pink u Srbiji, koji moramo dovesti u red” i otkrio šta tačno planira da promeni: “Krećemo sa novom šemom i u narednih mesec dana ćemo sukcesivno uključivati nove formate. Počinjemo sa dve turske serije koje imaju veliku gledanost u svetu, a to su ‘Polje lala’ i ‘Nasleđe jedne dame’. Imamo u planu desetak različitih formata, kao što su ‘Ja nemam talenat’, ‘Stoper’, ‘Papučar’, ‘Tri svadbe’ i dva velika formata koje sad neću najaviti, a u pitanju su licence za jedan kviz i jedan šou program. Redukovaćemo programe ‘Grand produkcije’ na dve emisije nedeljno.”

Ukoliko se prognoze ispostave kao tačne, ostaće samo emisije “Zvezde Granda” i “Narod pita”, dok će “Grand Show” i “Grand Parada” biti ukinuti, kao i emisije kratke forme koje su išle svakodnevno “Idemo dalje”.

Reklame

Ostavite komentar