Ženi se Petar Kapisoda

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 24 Apr 2011

Voditeljka OBN televizije i emisije “Dejana Talk Show” Dejana Rosuljaš verila se sa svojim momkom, rukometašem Petrom Kapisodom.

petar kapisoda

Dejana i Petar nedavno su proslavili godišnjicu ljubavi u jednom elitnom sarajevskom restoranu koji vodi Petrov blizak prijatelj, a posle romantične večere voditeljka je dobila skupoceni prsten.

Izvor “Sveta” otkriva da je Petar kupio prsten prilikom nedavnog putovanja u Pariz i čekao pravi trenutak kada će svoju voljenu iznenaditi. Po rečima našeg sagovornika, plavokosa lepotica skratila je Petru muke brzo rekavši “da”.

Međutim, ni Dejana ni Petar još uvek ne žele javno da govore o tome, jer svoju intimu žele po svaku cenu da zadrže samo za sebe. Podsećanja radi, njih dvoje su se upoznali pre nešto više od godinu dana, a upućeni kažu da se gotovo ne odvajaju jedno od drugog, kao da su još na početku veze. Najveća podrška Kapisodi, kako bi lakše podneo tragediju koja je zadesila njega i njegovu porodicu tokom prošle godine, bila je upravo Dejana.

Petar Kapisoda važi za velikog zavodnika i svojevremeno je bio na listi najpoželjnijih neženja sa ovih prostora. Bio je u vezi sa velikim brojem poznatih dama, a na spisku njegovih izabranica nalazi se i bivša mis i učesnica “Velikog Brata” Tijana Stajšić, takođe, bio je u vezi sa voditeljkom Oljom Crnogorac, bivšom mis turizma Suzanom Milutinović, pevačicom Jelenom Rozgom i bivšom modelsicom Nevenom Stamenković.

Reklame

Ostavite komentar