Živojinovići prešli na TV Prva

Izvor: Kurir
Postavljeno 25 Apr 2011

Slobodan Živojinović i Lepa Brena ipak spremaju projekat na televiziji Prva, ali idu i korak dalje od Saše Popovića- piše današnji Kurir!

Brena-Boba tv prva

Naime, Boba i njegov najstariji sin Filip pokreću emisiju koja će promovisati isključivo pop i rok zvuk, dok “Grand” ostaje na Pinku, otkriva izvor Kurira blizak čelnim ljudima ove medijske kuće.

- Odmah posle praznika počinje kasting za voditelje, a emisija će krenuti već krajem proleća. Folk prizvuci neće imati svoje mesto u novom Živojinovićevom projektu – biće ovo svojevrsna muzička borba protiv folk mašinerije koju “Grand produkcija” poseduje, bez obzira na to što je Boba, zajedno s Brenom, njen većinski vlasnik, a Saša Popović manjinski – otkriva naš sagovornik.

Ne zna se, međutim, da li će pravilo “stop folku” važiti i za njegovu suprugu Lepu Brenu, koja uskoro izdaje novi album, te će joj biti potrebna jaka reklama, koju je do sada imala u “Grandovim” emisijama.

- Verujemo da se ni Brena neće pojavljivati u Živojinovićevim formatima, jer je on rešen da promoviše samo zabavnjake. Šansu će dobiti i mladi i neafirmisani muzičari, a da li će organizovati i nešto slično “Zvezdama Granda”, još uvek se ne zna – završava svoju priču naš izvor.

Ovu informaciju su nam, doduše nezvanično, potvrdili i u menadžmentu televizije Prva, dok je Slobodan Živojinović bio nedostupan za bilo kakav komentar.

Reklame

1 komentar

  1. MladenBg said on 27/04/2011 at 08:27

    Trovaci kulture! Vise necu da gledam prvu!

Ostavite komentar