To find the points are proportional segments, called "lad", the value of which is a completely separate.At present, with the old stones and the signs of the traditional division of the zodiac, and talking, by the International Association of Certified jewelry distributors. Some of the gems that you can wear for a lifetime, while others - temporarily, in order to solve a particular problem. For the first imposition of stricter requirements in terms of quality and respect for the horoscope. methocarbamol buy without prescription For example, although the rock crystal can not be called Rakov stone but for the tests, participate in a conference, writing a research paper is very useful to bring the ball of rock - crystal to "liberate" the language or activate thinking and improve memory. Precious and semi-precious assigned to certain properties according to Zodiaka.Kstati directions, ordinary white cabbage contains many nutrients. Here, the value of B vitamins: B1, B2, B3 and vitamin P, PP, K, and of course, U.

Zorica Dukić i Miloš Vuković pobednici rijalitija Parovi

Fotke postavljene 24 Apr 2011


Iz vile “Parova” u kojoj je prethodna puna četiri meseca sniman rijaliti “Srećne” televizije, večeras su kao pobednici izašli Miloš i Zorica sa 250.000 evra u džepu! Ali za sada samo figurativno, jer ćemo morati da sačekamo i uverimo se da su zaista dobili taj novac!

Kao da nikako nisu mogli da poveruju da im se “sreća nasmešila” Miloš Vuković i Zorica Dukić primili su vest da su upravo oni uzeli nagradu, velikih 250.000 evra, a onda su malo plakali, vrteli glavom u neverici, što su verujemo radili i mnogi kraj malih ekrana. Kratkih rukava su ostali Igor i Slađa, ali pošto su drugi, njima sleduje putovanje, a možda od “honorara” organizuju svadbu koju su najavljivali, a možda Slađa snimi neki singl ili Igor počne da peva…

Većina gostiju u studiju takođe je pretpostavljala da će pobediti Miloš i Zorica, ali su simpatije bile na drugoj strani, jer je većina želela da kao pobednike vidi Igora i Slađu, ili Kristinu Spremo i Danijela Đurića. Mada niko nije umeo da kaže zašto tako želi.

A onda je pobednički par ušao u studio. Zorica i dalje nije mogla da veruje, a njen dečko se pohvalio da je sam zaslužan za sve i da je “ušao na svoju ruku”. Dodeljen im je ček od 250.000 evra a onda su se svi vratili u vilu na pobedničkui žurku!

Najbolji džet-set par Srbije Zorica Dukić i Miloš Vuković. osvojili su 50,75 odsto glasova. Drugo mesto osvojili su Slađana Delibašić i Igor Matić sa 49,25 odsto glasova. U finalnom nadmetanju treće mesto pripalo je Kristini Spremo i Danijelu Đuriću

Izvor: Svet.rs, pulsonline.rs

Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 4 od ukupno 4 slika.

Ostavite komentar