Zorica Marković: Udajem se i hoću bebu!

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 23 Apr 2011

Izreku da su mlađi momci kao kivi – zeleni, puni vitamina i osvežavaju, potvrdiće i pevačica Zorica Marković, koja će se, kako stvari stoje, na jesen udati za 19 godina mlađeg muškarca, kome želi da podari dete!

Zorica Marković se udaje

Kako piše današnji “Alo“, svadbena zvona se već čuju, a nije isključeno da se 51-godišnja folkerka do kraja godine ponovo nađe i u ulozi majke.
- Zorica je već pune tri godine u vezi sa 33-godišnjim Lakijem iz Smedereva, koji dugo živi i radi u Nemačkoj. Oboje su zaljubljeni do ušiju! – kaže za naš list izvor blizak paru, koji dalje objašnjava da je pevačicu dečko nedavno i zaprosio.
- Pre dva, tri meseca Laki je bio na godišnjem odmoru u Srbiji i skoro da se nisu odvajali sve vreme. Jedne večeri došao je kod nje u restoran i bez ikakve najave ili naznaka zaprosio je. Zorica je prvi put ostala bez teksta. Pristala je i svadbu planiraju za jesen, a Zorica je priznala i da ima potrebu da svom budućem mužu podari dete – rekao nam je dobro obavešteni izvor.

Da bi čuli komentar od buduće mlade, a ujedno joj i čestitali, kontaktirali smo sa Zoricom, koja je bila iznenađena našim saznanjima.
- Tačno je i presrećna sam zbog svega. Ne mogu da pričam o nekim detaljima jer nismo ni mi sve dogovorili do tančina, ali da imamo ozbiljne planove, imamo i te kako. Neki kažu da postoje granice dokad žena treba da rađa. Ja smatram da te granice sami sebi zacrtavamo i da se svako odlučuje na takav korak kad ima potrebu za njim, tako je bar u mom slučaju – priznala je za „Alo!“ Zorica Marković.

Reklame

Ostavite komentar