Zvezde Granda: Ana Šević ispala iz daljeg takmičenja

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 17 Apr 2011

Ana Šević je osvojila najmanji broj glasova publike i tako nije uspela da se plasira u veliko finale koje počinje za nekoliko nedelja. Interpretacija numere “Takvi kao ti” hrvatske pevačice Nine Badrić nije oduševila ni žiri, a očigledno ni gledaoce, koji su to kaznili malim brojem glasova.

Ukoliko Saša Popović ne odluči da održi još jedan baraž pre finala, za nju je takmičenje gotovo, ali poznavajući njegov način rada od ranijih godina, gotovo je izvesno da će izbačeni takmičari dobiti još jednu priliku za povratak.
U žiriju je ovoga puta glavna zvezda bio folk pevač Aca Lukas koji je propitivao devojke, a društvo su mu pravili novinari Vesna Milanović i Aleksandar Ignjatović. Učesnice su dobijale zadatke da imitiraju jedna drugu, kao i da izvedu ili prepoznaju neku Lukasovu pesmu.
U sledeće kolo “Zvezda Granda” su se plasirale: Jelena Gerbec, Mirjana Mirković, Ivana Pavković, Bojana Šarović, Mirjana Aleksić i Jelena Vučković.
Inače, ovu emisiju obeležio je i direktor Grand Produkcije Saša Popović, koji je bio vidno zabrinut i neraspoložen zbog svađe sa Bobom Živojinovićem i neizvesne sudbine njegove firme, budući da se šuška da bi se vrata TV Pink mogla zatvoriti za njih, a pitanje je hoće li Prva biti raspoložena da ih primi ovaj put.

Reklame

Ostavite komentar