Ceca će kaznu otplatiti uz pomoć svojih fanova

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 22 May 2011

Najveća srpska estradna zvezda, Svetlana – Ceca Ražnatović ne mora da brine oko otplate prve rate državi, od pola miliona evra, jer se očekuje da će prodaja novog albuma “Ljubav živi” pokriti ovu sumu.

Preuzimanjem Cecine pesme “Šteta za mene”, a kasnije i celog CD-a, Ražnatovićeva će po svim računicama zaraditi pola miliona evra, što je jedna od tri rate koju treba da isplati državi za svoju kaznu.

- Svi znaju sa kojim nestrpljenjem Cecini fanovi očekuju nove pesme, koje će, kako je najavljivano, biti autobiografske, i odbrojavaju dane do 30. maja, kada će se na internetu pojaviti prva numera. Upravo zbog tog interesovanja očekuje se da će album oboriti sve rekorde u prodaji – priča za “Alo!” dobro obavešten izvor i dodaje da je računica novca koji će Ceca dobiti vrlo jasna i realna.

- Objektivna očekivanja su da će se Cecin album prodati u tiražu od oko 200.000, a da će prvu pesmu “Šteta za mene” preuzeti oko pola miliona ljudi, što znači da će Ceca tako zaraditi negde oko milion evra. Međutim, od te sume novca mora se odbiti za velike izdatke koji su neizbežni: proizvodnja CD-a koji košta oko 30 centi, marža koju uzimaju distributeri, a koja je 30 odsto od zarade, novac za prevoz, PDV koji se plaća državi i, naravno, novac koji će biti podeljen sa saradnicima. Kada se sve to sabere i oduzme, Ceci će ostati pola miliona evra! – objašnjava izvor blizak pevačici i dodaje da je onda vrlo jasno kolika je Svetlana zvezda i kolika armija fanova neće žaliti para kada je reč o njenim novim hitovima.

Producent i kompozitor Aleksandar Milić Mili, prokomentarisao je kako oni ne razmišljaju o tiražu već je najbitnije da su dali sve od sebe da album bude dobar.

- O iznosima prodaje i preuzimanju pesme zaista ne razmišljamo, bitno je da je sve odrađeno na najbolji mogući način. Internet sajt www.miligrammusic.com je tek napravljen, a dnevno ga već poseti oko 20.000 ljudi – rekao je Mili.

Reklame

Ostavite komentar