Ceca ipak snima album u pritvoru

Izvor: trojka.rs
Postavljeno 10 May 2011

Svetlana Ražnatović neće tražiti da pravi koncerte dok boravi u kućnom pritvoru, ali želi da snima novi album, kaže za B92 njen advokat Dragan Krgović. Ražnatovićeva iščekuje okončanje procesa, a u međuvremenu njeno obezbeđenje ne dozvoljava novinarima ni da se približe kući.

Ceca u kućnom pritvoru

Prema informacijama kojima raspolaže B92, folk pevačica i njena sestra mogle bi početkom sledećeg meseca da počnu izdržavanje kazne kućnog pritvora uz nošenje elektronskih narukvica, nakon što je sud prihvatio nagodbu o priznanju krivice.

Svetlana Ražnatović čeka presudu pa da joj oko noge bude vezana narukvica i ostane u kućnom pritvoru. Njen advokat Dragan Krgović već je u Hagu na sledećem slučaju, a nada se da će Ražnatovićevoj biti odobreno da radi.

Svetlana Ražnatović najpre je zakazala a potom i otkazala koncert na stadionu Crvene Zvezde 28. juna. Gotovo je izvesno da će toga dana ona biti kod kuće oko noge biće joj vezana elektronskim ključem jedna ovakva narukvica koja će svakih 20 sekundi slati podatke o njenom kretanju.

Proces se privodi kraju i pred sudom – sudija piše odluku i dostavlja je višem javnom tužiocu, okrivljenima i oštećenom, kaže portparolka Dušica Ristić.

Pevačica iz kuće ipak može da izađe ali samo ako je njoj ili ukućanima potrebna hitna medicinska pomoć, da redovno odlazi na posao, da polaže ispite ako se odluči da upiše fakultet, ode na redovni zdravstveni pregled. Tokom narednih 8 meseci može i da se venča ili ode na sahranu bliskog lica. Pošto se ne bavi poljoprivredom kao stalnom delatnošću, ovu zakonsku pogodnost ne može koristiti po tom osnovu.

Reklame

Ostavite komentar