Ceca za četiri sata zaradila 775.000 evra

Izvor: Kurir
Postavljeno 31 May 2011

Dugo najavljivana pesma Svetlane Ražnatović „Šteta za mene“ puštena je juče tačno u podne u prodaju na sajtu „Miligram mjuzika“. Za samo četiri i po sata numeru su, po ceni od 118 dinara, skinula čak 774.344 fana, saznaje Kurir!

ceca prodavanija nego brena

- U prvom satu bilo je 125.000 ulazaka na sajt, odnosno 35 logovanja u sekundi, što je dovelo do preopterećenja sajta i nemogućnosti da svi rezervišu pesmu „Šteta za mene“.

Odmah smo angažovali dodatne servere i dodatnu tehničku podršku. Ne možemo da kažemo koliko je do sada kupljeno pesama, ali u svakom slučaju, interesovanje publike je ogromno, što nama ukazuje da smo uvođenjem daunloda uradili pravu stvar i unapredili muzičko tržište. Takođe, to nam ukazuje i da je pesma odlična, kao i čitav album – naglasio je Aleksandar Milić Mili u izjavi za Kurir.

Ovo je prva od devet pesama, a kompletan CD „Ljubav živi“ biće u prodaji 17. juna. Do tada pevačica i te kako ima razloga za slavlje.

- Ceca je ovaj veliki uspeh uveče proslavila sa saradnicima, prijateljima i porodicom uz „dom perinjon“. U poslednja dva dana dobila je više od 1.000 pisama, plišane medvediće i cveće. Dugo se osećala loše i razočarano, ali sad je mnogo bolje – navodi Kurirov izvor blizak Ceci.

Da podsetimo, pevačica je dužna da plati državi milion i po evra jer je za toliko oštetila budžet Srbije kroz transfere 10 fudbalera FK Obilić. Sad je već skupila za prvu ratu.

Reklame

Ostavite komentar