Cecin sin povredio kičmu

Izvor: Press online
Postavljeno 19 May 2011

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović (38), nakon što se nagodila sa Tužilaštvom i priznala krivicu za nezakonitu prodaju fudbalera zbog čega će državi platiti kaznu u visini od 1,5 miliona evra i u kućnom pritvoru provesti osam meseci, ovih dana proživljava još jednu porodičnu dramu.


Naime, Cecin sin Veljko je u ponedeljak na treningu povredio kičmu, kad mu je zbog nezgodnog pada iskočio pršljen, saznaje Press. Tom prilikom Veljko je osetio snažan bol u leđima, zbog čega mu je odmah ukazana hitna medicinska pomoć. Izvor blizak popularnoj pevačici potvrdio je za Press ovu informaciju i otkrio detalje nezgode.

- Tačno je da je Veljko doživeo nezgodu na treningu, zbog čega je odmah prevezen na privatnu kliniku na detaljnu analizu. Tokom specijalističkog pregleda konstatovali su da je došlo do povrede kičme i iskakanja pršljenova, zbog čega će biti primoran na strogo mirovanje, što se njemu uopšte nije svidelo – otkriva dobro obavešten izvor blizak porodici Ražnatović.

- Veljko će biti odsutan iz škole 21 dan, a lekari su mu od sportskih aktivnosti preporučili samo plivanje, kako bi se problem sa pršljenom što pre sanirao – prenosi izvor.

On tvrdi da je u trenutku kada je Cecin mezimac doživeo nezgodu pevačica imala čudan predosećaj, a ubrzo nakon toga saznala je da joj je sin povređen.

- Ceca kao da je osetila da se njenom detetu nešto loše dešava, uznemirila se i krenula da Veljka pozove telefonom. Međutim, preduhitrio ju je trener koji joj je objasnio šta se dogodilo na stadionu. Istog trenutka ona je u pratnji obezbeđenja otišla do klinike i smirila se tek kad je videla da se njen naslednik dobro oseća – ističe izvor Press-a, koji tvrdi da je pevačica istog trenutka obezbedila najbolje lekare koji će brinuti o njegovom oporavku.

- Kada su njena deca u pitanju Ceca ništa ne prepušta slučaju! Odmah je angažovala i najbolje fizioterapeute koji će svakodnevno raditi vežbe sa njenim sinom da bi se što pre oporavio i nastavio sa svakodnevnim aktivnostima. Ona je sada non-stop sa njim jer ne želi nijednog trenutka da ga ostavi samog. Veljku dane oporavka prekraćuju drugari i drugarice iz škole, pa se zajedno sa Cecom i Anastasijom šale na njegov račun – zaključuje  izvor.

Reklame

Ostavite komentar