Dača Ikodinović podneo tužbu zbog teksta “Nataša me je varala”

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 10 May 2011

Bivši vaterpolista Danilo Dača Ikodinović rešio je da preduzme konkretnije mere protiv medija koji su iskonstruisali njegove izjave objavivši intervju sa naslovom „Nataša me je varala!“.

Danilo Dača Ikodinović

Naime, kako S media portal saznaje, on je preko svog pravnog zastupnika dr. Nemanje Aleksića predao tužbu nadležnom sudu u Beogradu, a protiv firme „Ringier“ – osnivača nedeljnog lista „Blic Puls“ koji je prvi i objavio pomenuti intervju, njegovog glavnog i odgovornog urednika, kao i novinarke protiv koje je podneta i krivična prijava zbog neovlašćenog snimanja.

Kako smo nezvanično saznali, Ikodinović će tražiti odštetu od čak deset milona dinara (oko 100. 000 evra)!
- Podneta je tužba radi naknade nematerijalne štete zbog povrede časti i ugleda putem sredstava javnog informisanja. Ceo intervju je flagrantna konstrukcija novinarke protiv koje je podneta i krivična prijava nadležnom tužilaštu u Beogradu. Ne samo da predstavlja izmišljotinu, već je čak i odbio da ga intervjuiše i to pred barem desetak svedoka – izjavio je za S media portal Ikodinovićev advokat Nemanja Aleksić.

Naš sagovornik tvrdi da njegov klijent ne želi da nešto što nije rekao, mediji iznose u javnost i to na ovakav način…
Tekst „Nataša me je varala!“ vređa i njegovu bivšu suprugu a Danilo kao častan čovek ovom tužbom želi da zaštiti ne samo svoj integritet, već i integritet njegove bivše supruge, gospođe Nataše Bekvalac i njihove maloletne ćerke Hane, zaključio je Aleksić.

Reklame

Ostavite komentar