Danijela Jankov i Ivan Ivanović na američkom nosaču aviona

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 30 May 2011

Voditeljski par Prve televizije Danijela Jankov i Ivan Ivanović pridružili su se prošle nedelje ekipi međunarodnih novinara na nosaču aviona „Intrepid“ ukotvljenom na dokovima Njujorka, gde su prošli dvodnevnu obuku za sticanje „Iks-men“ veština, i tako postali prva klasa „Iks-men“ regruta.

Ova obuka organizovana je povodom filma „Iks-men: Prva klasa“, koji će se na bioskopskom repertoaru naći od 2. juna, a koja je imala za cilj da učesnicima dočara kako izgleda snimanje pomenutog filma. Brod „Intrepid“, na kojem je održana obuka, jeste 270 metara dugačak nosač aviona iz perioda Hladnog rata, usidren na Intrepid skveru, sa izvanrednim pogledom na njujorške nebodere. Svi detalji obuke isplanirani su tako da bi se što vernije dočarala atmosfera novog nastavka filma, čija je radnja smeštena u šezdesete godine 20. veka, u vreme Kubanske krize. Učesnici su vojnim helikopterima obeleženim znakom „H“ sleteli na brod, gde ih je sačekalo osoblje odeveno u stilu 60-ih, u ulogama službenika, vladinih tajnih agenata i vojnih funkcionera.

Učesnici akcije detaljno su proučili poznatu letilicu iz svih Iks-men filmova SR-17 Blackbird, kao i one koje svedoče o američkoj vojnoj istoriji. Ivan i Danijela preskakali su i prepreke, bacali munje isprobavši transformator Nikole Tesle i leteli iznad njujorških dokova, a njihovu ludu avanturu gledaoci će moći da pogledaju u narednim izdanjima emisije „Ekskluziva“ i „Veče sa Ivanom Ivanovićem“.

Reklame

Ostavite komentar