Dino Merlin: Na Evroviziji pobeđuje novac

Izvor: poznati.info
Postavljeno 16 May 2011

Dino Merlin probudio se juče veoma raspoložen. Kaže da je nakon velikog finala Eurosonga 2011. spavao kao beba. A zašto i ne bi, jer je tim Bosne i Hercegovine je u Dizeldorfu uradio sjajan posao.

Dino Merlin

Osvojili smo šesto mesto u konkurenciji 43 zemlje, dobili smo najviše dvanaestica od svih finalista, čak pet, najbolje smo plasirana država iz regiona i ostvaren je drugi najbolji evrovizijski plasman u istoriji BiH.

Pobedio je novac

Pobednički duo El i Niki su švedski projekat, kaže Dejan Kukrić te pojašnjava:

- Azerbejdžan je pod produkcijskom kapom švedskog i američkog tima. Naravno, sve to mogu, jer imaju ogroman budžet za Eurosong. Svake godine ulože skoro dva miliona evra. Pobedio je novac. Oni su shvatili da je to dobra promocija zemlje, koja se i ne nalazi u Evropi.

- To su velike igre. Velike sile ulažu ogroman novac u nastup na Evroviziji, a neke su iza nas, kao što su Engleska, Francuska, Nemačka, Španija… Da smo imali malo sreće sa susedima, da nisu malo bili ljubomorni što nisu dočekali finale… No, ne bi to ništa promenilo. Kao čovek koji je napisao pesmu “Love in Rewind” i koji je izvodi, veoma sam zadovoljan. Osvetlali smo obraz naše zemlje i predstavili je u najboljem mogućem svetlu. Svi nam to priznaju. Idemo dalje, ovo je temelj na koji će se neko drugi nadograđivati – zaključio je Merlin.

Reklame

Ostavite komentar