Dunja Ilić u novom broju CKM magazina

Fotke postavljene 19 May 2011


Obnažene fotografije Dunje Ilić, kontroverzne pevačice, književnice i kolumnistkinje, pojaviće  u junskom izdanju magazina CKM! U intervjuu koji je dala neposredno nakon snimanja za ovaj muški magazin, pevačica je otkrila da nije nimalo lako biti Dunja Ilić u Srbiji danas:

“Žene poput mene, koje poseduju ovakvu kombinaciju fizičkog izgleda i mentalnog sklopa su mnogo češće na udaru od devojaka koje se ne ističu po nekom specifičnom karakteru, talentu ili fizičkom atrubutu. Biti žena i izboriti se za svoje ja, svoje želje, i svoje ideale znači biti izložen pritiscima i osudama. Ali, to je Srbija i ja sam navikla. I nikada se neću predati, niti podleći pritiscima.”

Pored fotografija koje nikoga neće ostaviti ravnodušne, Dunja, koju još nazivaju i “hodajući skandal”, se potrudila i da anegdotama sa nastupa “zagreje” čitaoce najčitanijeg muškog magazina:

“Na mom provom nastupu, koji je održan u jednom gej klubu, dva fana su mi prišla sa ogromnom željom da ih poljubim u usta. Bilo mi je simpatično to što su me tako hrabro startovali, a kako je bila u pitanju jedna ženska osoba i jedan dečko homoseksualne orjentacije – tu želju sam im ispunila”. Intervju sa Dunjom Ilić možete da pročitate na ckm.rs

Izvor: Svet.rs

Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 4 od ukupno 4 slika.

Ostavite komentar