Frka na Pinku: Farmeri još uvek bez honorara

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 19 May 2011

Grupa farmera na čelu sa Nikolom Kostićem Li Menom čeka da ih primi Željko Mitrović kako bi se dogovorili oko isplate novca, dok Marjan Rističević poručuje da će vlasnika Pinka goniti do sudnjeg dana. Kako stvari stoje na RTV Pinku uskoro bi mogao da počne novi rijaliti šou pod imenom “Gde su naše pare?”

Radnja bi se dešavala ispred zgrade ružičaste televizije na Dedinju, pa bi bilo dovoljno da Željko Mitrović samo postavi kamere ispred zgrade i eto novog rijalitija. Bivši farmeri su toliko besni što im ni posle pet meseci nisu isplaćeni honorari da im dođe da razapnu šatore ispred zgrade Pinka i da štrajkuju sve dok im se ne isplati novac. Zato su krajem prošle nedelje neki od bivših farmera organizovali sastanak u beogradskom hotelu Slavija, kako bi se dogovorili šta im je dalje činiti i kako privoleti Mitrovića da izmiri svoje obaveze prema njima.

Na sastanku su bili Zorana Pavić, Nikola Kostić Li Men, Renato Henc, Aca Ilić… Kako Vesti pišu dogovoreno je da bivše farmere predstavlja Li Men i da on u ime ostalih pregovara sa Željkom Mitrovićem o izmirenju obaveza.
- Jeste, sastali smo se, lepo smo se ispričali. Što se tiče naših honorara, poslednja varijanta je bila da će nam honorari biti isplaćeni u nekoliko mesečnih rata. Prva rata je trebalo da bude uplaćena pred Đurđevdan, druga polovinom maja, treća polovinom juna… Ali, još ništa nismo dobili. Jeste da mi na Farmi nismo bili “na rate”, ali ako je to jedini način da dobijemo honorare, neka bude tako, otkriva Aca Ilić.
U ugovorima koje su učesnici rijalitija potpisali pred ulazak na imanje pisalo je da će honorari biti isplaćeni mesec dana po završetku rijalitija. Ali, od toga nije bilo ništa. Iz straha da se ne zamere Pinku farmeri su mudro ćutali, ali njihovo strpljenje je pri kraju. Smučilo im se da ih ljudi sa Pinka, kada ih pitaju za svoj novac, šetaju “od Mike, do Pere i Žike” i da im se niko ne govori šta se dešava.
- Ideja svih nas je da zakažemo sastanak sa Željkom i nadamo se da će nas on primiti ove nedelje kako bi smo okončati priču sa honorarima. Da ne bismo išli baš svi, jer nas ima mnogo, ići će samo nas nekoliko i u zavisnosti od toga šta nam bude rekao videćemo šta ćemo dalje, kaže Nikola Kostić Li Men.

Najogorčeniji od svih je Marjan Rističević, koji se nadao pobedi na Farmi. Pored toga što je tužio Pink smatrajući da glasanje nije bilo regularno, Rističević je nedavno protiv ove televizije podneo prijavu poreskim organima Srbije. On traži da se ispita da li je plaćen porez na nagradu od 100.000 evra, koja je navodno ili stvarno, isplaćena prvom pobedniku Milanu Topaloviću Topalku.
- Мuka mi je od Mitrovića i bivših farmera. Niko me ni o čemu ne obaveštava, niko me ne zove, niti mi šta govore. Kao da ne postojim i da nisam bio na imanju. Ja sam tu bagru tužio i goniću Mitrovića do sudnjeg dana. Nije mi do novca, ali ću doći glave tim lopovskim udruženjima. Što se tiče tužbe koju sam podneo protiv Pinka ne znam da li im je uručena. Oni su sada sve glasove koje su pristigli u finalu pomešali, pa se više ne zna koliko glasova je za koga stiglo! Haos je šta oni rade, ali ako krenu da ih preslišavaju poreski organi, posle prijave koju sam podneo, gotovi su, a Mitrović ima da nosi bukagiju! Samo, kakvo je naše sudstvo, izgleda da će bukagija morati da bude svilena da mu ne padne teško!, kaže ogorčeni Rističević i ističe da se neće smiriti dok ne dokaže na sudu da je pobeda Katarine Živković bila prevara.

Reklame

Ostavite komentar