Glamurozna proslava Severininog rođendana

Fotke postavljene 13 May 2011


Veliki slavljenički rođendanski parti u zagrebačkom restoranu Okrugljak bio je društveni događaj meseca. Seve je izgledala fenomenalno u beloj haljinici “Herve Leger”, koja otkriva sve i ništa! Njen damski izgled upotpunili su dugačko krzno preko ruke i malena kožna torbica

Među prvima pojavili su se pevačicin menadžer Tomica Petrović, ekipa iz njene diskografske kuće Dalas Rekords predvođena direktorom Goranom Lisicom Foksom, dizajner Ivica Propadalo, Kićo Slabinac, Jasna Zlokić, mlada splitska dizajnerka Anamarija Asanović, kompozitor Neno Ninčević, pevačica Maja Vučić u pratnji glumca Mislava Čavajde, igračica Ivona Brnelić, makedonska pevačica Kaliopi, novinar Mislav Bago, bivši menader Edvin Softić, Lejla Filipović, Kristina Bradač..

Gosti su slavljenicu darivali uglavnom raskošnim buketima cveća, a neki od njih doneli su joj i originalne poklone, pa joj je tako sociolog Dražen Lalić na poklon doneo knjigu „Grk Zorba“, Mani Gotovac knjigu „Moderato Cantabile“, slikar Dimitrije Popović svoju grafiku, a mladi kolega Luka Nižetić knjigu o Titu i lupu.

Posebno originalna bila je ekipa iz Severininog fan kluba koji su joj doneli kartonskog Brus Springstina u prirodnoj veličini.

Za muziku su bili  zaduženi Kemal Monteno, srpska pevačica Mirna Košanin i zagrebačka grupa Kubismo.

Severini gosti na rođendanskoj su se zabavi gostili najfinijim delikatesima koja je u Okrugljaku spremana i nabavljana danima za ovu priliku. Na švedskom stolu našli su školjke, škampi, pohovani žablji bataci i ostali specijaliteti, a služila su se najskuplja vina i šampanjac.

Milan i Severina upoznali su se protekle godine na proslavi Milanovog rođendana na Adi Ciganliji gde je nastupala s Harisom Džinovićem. Severinin verenik  je suvlasnik valjaonice Sevojno, a prihodi njegove kompanije  Amalko premašuju milijardu dolara godišnje. U Srbiji je jedan od najbogatijih preduzetnika, a zovu ga i kraljem bakra.

Severina i njen tim mislili su na sve pa su za one koji su poslednji ostali na zabavi osigurali i prenoćište u sklopu restorana. Zanimljiv su detalj bili i žuti bedževi s duhovitim porukama napravljeni specijalno za svaku zvanicu.

Izvor: pulsonline.rs


Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 2 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 2 slika.

Ostavite komentar