Goca Tržan kao voditeljka

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 08 May 2011

Goca TržanPosle uspešnog povratničkog koncerta u „Beogradskoj areni“, pop pevačica Goca Tržan kuje planove sa kolegama iz TAP 011 za nastavak turneje i eventualno snimanje novih pesama, ali ne zapostavlja solo karijeru.

Bivša učesnica rijaliti šoua „Survajver“ uskoro ulazi u studio kako bi snimila singl „Srećo u nesreći“, koji potpisuje Bane Opačić.

- Navikla sam publiku na srceparajuće balade, ali ovog puta biće neki srednjak, ni brza ni spora pesma – kaže nam Goca Tržan. – Numeru ću predstaviti publici do leta, a onda ću se posvetiti drugim stvarima. U stisci sam sa slobodnim vremenom zbog posla, ali planiram da sa porodicom skoknem do Poreča, kod rodbine. Lena se raduje moru, tako da je moramo voditi da se kupa. Ćerkica mi je, inače, porasla. Ide u vrtić, voli da se druži sa drugarima i pravi je zvrk. Suprug Ivan i ja imamo mnogo obaveza, ali to ne utiče na naše druženje sa Lenom. Radim petkom i vikendom, tako da su radni dani, kada Lenu dovedemo iz vrtića, rezervisani za naše druženje.

Osim nastupa sa grupom i individualnih tezgi, Gocu uskoro očekuje još jedan veliki poslovni angažman. Nakon što se oprobala kao glumica u seriji „Selo gori, a baba se češlja“ i pobrala odlične kritike za ulogu nestašne Jorgovanke, Goca će se predstaviti publici i kao voditeljka. Estradna čaršija je nedavno brujala o tome da će pevačica voditi emisiju sličnu onoj Opre Vinfri, ali Goca ne želi da demantuje niti potvrdi tu informaciju. Ipak, za „Novosti“ otkriva da je u pregovorima za jedan TV format:

- Nešto se sprema, ali pošto iza projekta stoji produkcijska kuća „Adrenalin“ – ne bih pričala o tome. Radi se o nečemu veoma zanimljivom.

Reklame

1 komentar

  1. MladenBg said on 09/05/2011 at 08:16

    OOOOOOOOOOOOOOOO neeeeeeeeeeeeeee! Ona kao voditeljka!!!!!!!!!!?? Kome je to palo na pamet!
    Njeno “klepetanje” se tesko podnosi i u malim kolicinama!Neka cuti i peva, ja i njene pesme ne mogu da slusam, a kamo li nju i njene odvale uzivo!!!!!!!

Ostavite komentar