Goran Stamenković u vezi sa Katarinom Katančević !?

Izvor:
Postavljeno 11 May 2011

Gradski plejboj i prvi čovek produkcijske kuće “Emotion”, Goran Stamenković, predstavio je u javnosti svoju novu izabranicu! Reč je o modelu Katarini Katančević, s kojom je došao na koncert kolumbijske zvezde Šakire.

Goran Stamenković - Katarina Katančević

Novopečeni par koncert je posmatrao iz lože, a prilikom ulaska u “Beogradsku arenu” na VIP ulazu nisu bili preterano raspoloženi za slikanje. Nova Stamenkovićeva devojka jedna je od uzdanica agencije “Forma viva”, koja organizuje “Elit model luk”, i spada u top 10 manekenki ove modne kuće, a zaštitno je lice jedne kozmetičke kuće. Katančićeva, koja će ove godine ući u četvrtu deceniju života, veoma je uspešna izvan granica naše zemlje, a na svom fejsbuk profilu je istakla da je, osim “gučija”, interesuje i teniser Ilija Bozoljac.
Glavni čovek “Emotion” produkcije ima vanbračno dete sa voditeljkom Anom Mihajlovski. Pre manekenke bio je u vezi i s njenom imenjakinjom voditeljkom Katarinom Šišmanović, a budući da je i nju i Anu Mihajlovski veza sa Goranom Stamenkovićem vinula na visoke voditeljske pozicije, sasvim je očekivano da će se i nova devojka zainteresovati za taj posao.

Reklame

Ostavite komentar