Isidora i Pajkić u bračnom eksperimentu

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 08 May 2011

Brak Isidore Bjelice i Nebojše Pajkića doživeo je vratolomni upad u najčuveniju, ali i najskandalozniju od svih priča.

Naime, kako se već odavno priča da su Isi i Pajkić u bračnoj krizi, da se razvode i da je ljubavi došao kraj, niko nije ni pomislio da se radi o nečemu drugom ili trećem.

Oboje negiraju da se u njihovom braku išta promenilo i da je ljubav nestala. Ali, veliko „ALI” je, kako portal svet.rs nezvanično saznaje otelotvoren u liku mlađane Katarine Radović (35), slobodne umetnice, fotografa iz Beograda, koja je postala deo eksperimenta koji je bračni par Pajkić uveo zarad osveženja u svoj bračni život!

Ljubavni trougao, život u troje, započelo je na zadovoljstvo svo troje „učesnika” ovog eksperimenta, ali se desio peh! Kako saznajemo iz dobro obaveštenih izvora bliskih ovom paru, Nebojša nije odoleo izazovu i potpuno je „odlepio” za mlađanom Katarinom! Ovo nije bilo predviđeno, a ni očekivano, te se Isi našla u ljubavnom trouglu, odnosno kao „višak”.

„Njih dvoje su napravili eksperiment, pokušali su da u svoj život uvedu i treću osobu, Katarinu Radović, koja je spremno pristala na ovu igru” – priča naš izvor i otkriva – „Sve je bilo u redu, dok se nije ispostavilo da se Pajkić zaljubio u Katarinu i potpuno izgubio glavu za njom! Od tada nastaje pravi pakao u njihovim životima, Isidora ne može više da izdrži sve to, Pajkić ne zna šta će sa sobom…”
Na ova saznanja Isidora je jednostavno rekla: „Na žalost, nikada nisam upoznala tu osobu…” bilo je sve što je Isi želela da kaže kao komentar na ovu priču.

Reklame

Ostavite komentar