Ivan Ivanović proslavio rođendan bez gostiju

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 21 May 2011

Na proslavi rođendana svoje emisije Ivan Ivanović je odlučio da ispuni zahteve svojih TV obožavalaca, i da celu emisiju posveti prozivkama javnih ličnosti, vicevima, pa i humoru na svoj račun. Tako su i ovaj put na repertoaru bili Karleuša, Krkobabić, Ognjen Amidžić, Lea Kiš, ali i, gle čuda, Saša Popović.

Na opšte “iznenađenje” publike, Ivan je pustio nikad viđene rubrike i snimke prvih pilot emisija “Veče sa Ivanom Ivanovićem“, kada mu je na gitari sa popucalim žicama “svirao“ Ivan Zeljković. “Bio je to ipak skroman početak“ priznao je Ivanović. Tada je imao mnogo veći stomak, ali je kako kaže, nakon godinu dana uspeo da postane “šlank“. Čak je i ovu priliku iskoritila nezaustavljiva Adriana Čortan, koja je nakratko svratila u studio, da bi naciji objasnila kako ipak zna engleski jezik, pročitavši imena nekoliko naših gradova na svoj način, kao da mi to već nismo objavili…

S obzirom da je celu emisiju proveo stojeći, usledilo je iznenađenje, pa je u kadar utrčala hostesa koja je Ivanu donela tortu sa jednom roze svećicom, koju je on spremno “oduvao“ i poželeo sebi još bar skromnih deset godina emitovanja. A kako bi se sve završilo “kraljevski”, Ivan se presvukao u prepoznatljivo belo odelo, oteo mikrofon Ani Štajndohar, zatresao “guzom”, i imitirajući Elvisa Prislija završio svoje malo narodno veselje.

„Ja sam večeras mnogo srećan čovek, i hteo bih da se zahvalim ne samo publici već i medijima s kojima sam s obzirom na prirodu moje emisije imao i više nego dobru saradnju. Za kraj sezone obećavam vam ekskluzivnog gosta iz inostranstva, verujte mi, biće to potpuno ludilo,“ zahvalio se Ivanović, a tortu nije podelio ni sa kim!

Reklame

Ostavite komentar