Jelena Gerbec: Kene je kriv za moj neuspeh

Izvor: Press online
Postavljeno 22 May 2011

Učesnica „Zvezda Granda” Jelena Gerbec (26) iz Vrdnika prva je od top 12 finalista koja se u subotu uveče zbog najmanjeg broja glasova publike oprostila od mogućnosti da u finalu 18. juna zapeva u Beogradskoj areni i tako postane pobednica petog serijala popularnog takmičenja

Kako se priča, za ovakav iznenađujući loš plasman Gerbecove, koja je doskora važila za favorita, uticalo je hapšenja biznismena Radoslava Savatijevića Keneta! Naime, Jelena je zajedno sa koleginicom Jelenom Kostov bila sa Kenetom u njegovom autu kada ga je policija na granici Srbije i Bugarske lišila slobode zbog malverzacija oko izgradnje puteva. Obe pevačice morale su da daju izjave policiji, a iako se samo našla na pogrešnom mestu i u pogrešno vreme, očigledno je da je cela priča koja je danima punila novinske stupce uticala na Jelenin plasman u takmičenju.

U kratkoj izjavi za Press, Jelena je potvrdila da je razlog njenog neuspeha loš marketing koji je dobila nakon Kenetovog hapšenja.

- Nije mi trebalo to da se tokom takmičenja provlačim u lošem kontekstu po novinama i to je verovatno razlog što ljudi nisu glasali za mene. Ja sam samo želela da odradim svoj posao kako treba, ali eto, to se loše odrazilo na moj put ka finalu u Areni – razočarano priča Gerbecova i dodaje:

- Pogrešila sam što ja nisam objasnila o čemu se radi već sam dopustila da pojedini mediji pišu svakakve gluposti. Inače, ostali su sjajni takmičari, a ja verujem da „Grand” neće zaboraviti na mene – zaključila je Jelena.

Reklame

2 komentara

  1. MladenBg said on 23/05/2011 at 07:38

    Draga, sta tu ima da se objasni!? Nego sve bi ste da budete ono sto niste! 

  2. Tina said on 29/05/2011 at 13:25

    Mnogo mi je krivo sto je Jeca ispala..:( Najbolje bi bilo kada bi ponovo bio baraz…

Ostavite komentar