Jelena Kostov se ne odriče Keneta

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 12 May 2011

Pevačica Jelena Kostov, koja je proteklog vikenda bila u automobilu sa Radosavom Savatijevićemn Kenetom kada je on uhapšen na graničnom prelazu sa Bugarskom, otvorila je dušu za ’Kurir’, gde je rekla da se Keneta ne odriče jer joj je prijatelj.

Jelena Kostov

Jelena tvrdi da su samo prijatelji

Savatijević, inače vlasnik firme ’Pam-ek’ i bivši član UO EPS, uhapšen je zbog sumnje da je učestvovao u malverzacijama vezanim za izgradnju puteva u okolini Požarevca, a mlada zvezda ’Granda’ objasnila je šta se za vikend dogodilo.

’Krenula sam za Sofiju, na nastup koji je bio ugovoren preko ’Granda’. Kene ima dobre prijatelje gore’ rekla je pevačica i rekla da su bili zajedno u kolima, jer se ’druže’.

’Upoznali smo se na jednoj proslavi i ne znam šta je čudno u tome da neko kao ja, ko je svakodnevno u kontaktu s raznim strukturama ljudi, poznaje i Keneta?! To je osoba od koje možeš da čuješ mnogo pametnih stvari, sa kojom možeš normalno da razgovaraš i lepo je imati takvog čoveka za prijatelja’ rekla je Jelena i ponovo demantovala da je dobila bundu i kola od biznismena, tvrdeći da je kola sama kupila.

’Pre ovog ’audija’ vozila sam ’audi A4’. Imam mnogo posla i ne vidim što bi bio problem da sama sebi kupim auto?!’ čudi se mlada pevačica, koja je priče da se Kene razveo zbog nje nazvala ’glupostima’, jer se oni poznaju sve nekoliko meseci. Na kraju je zaključila da se Savatijevića neće odreći ni ako se ispostavi da je kriv, jer će mu se kao prijatelj naći ’i u dobri i u zlu’.

Reklame

Ostavite komentar