JK demantuje glasine: Nisam u svađi s Darkom Kostićem

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 25 May 2011

Jelena Karleuša je na svom Fejsbuk profilu napisala da nije u svađi s kreatorom Darkom Kostićem, iako srpski mediji o tome već danima pišu…

- Naravno da se nisam posvađala sa Darkom Kostićem, naravno da pevam u klubu Time out (15.6.2011), naravno da nisam u svađi sa Bokijem 13! Ima li još neka novinarska budalaština koju treba da demantujem?! Izgleda da je novinarima baš dosadno ovih dana… I naravno da u junu možete očekivati novu pesmu, i to kakvu. Volim vas – glasi status popularne pevačice.

Kako su bili prenosili mediji, prijateljstvo i kumstvo JK i kreatora Darka Kostića je prekinuto, jer se naljutila, jer je Darko počeo da sarađuje i sa pop zvezdom Natašom Bekvalac, kojoj je iskreirao “donji veš” sa svarovski kristalima, izazvavši veliku pažnju svojim gostovanjem u “Amidži šouu”.

Kada su mediji počeli da hvale Natašin stil i prozivaju je kako sve više podseća na Karleušu, Jelena je kumu Darku navodno poslala poruku da je “mrtav za nju”.
Međutim, ovo nije prvi put da kumovi prekinu komunikaciju. Neposredno pre venčanja JK sa Duškom Tošićem došlo je do svađe, jer Darko nije završio venčanicu na vreme.

Reklame

Ostavite komentar