Ko će voditi “Piramidu” ?

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 04 May 2011

Iako je godinama uspešno vodila tok šou „Piramida“, Branka Nevistić neće biti voditelj ove emisije u novoj sezoni, koja uskoro počinje sa emitovanjem na „Prvoj“, već će ostati da vodi vesti, dok će njen nekadašnji posao raditi koleginica Zvezdana Jovanović, saznaje „Alo!“.

voditeljka piramide

- „Prva“ je otkupila licencu za „Piramidu“ i tu emisiju bi trebalo da vodi Zvezdana Jovanović. Branka Nevistić ovog puta neće voditi „Piramidu“ jer je urednik Informativnog programa tokom vikenda i prebukirana je. Zvezdana se vratila sa porodiljskog pre oko dva meseca i najverovatnije će ona raditi „Piramidu“. Takođe, postoji mogućnost i da emisiji promene naziv, pa bi se zvala „Stav“, jer smatraju da ime „Piramida“ previše podseća na „Pink“ – tvrdi izvor blizak vrhu „Prve srpske televizije“, u kojoj nam ništa nisu potvrdili, ali ni negirali.
- „Prva“ priprema nove emisije, ali ne možemo da otkrivamo detalje, gledajte pa ćete saznati sve što vas interesuje – kratko su nam saopštili iz TV „Prva“, a ni Zvezdana Jovanović nije želela da potvrdi informaciju da će biti voditelj emisije.
- Ono što znam je da ćemo raditi na informativnom programu, a što se tiče „Piramide“, za to se obratite našoj službi za odnose sa javnošću – izjavila je Zvezdana.

Pošto i Branka Nevistić, nekadašnja voditeljka emisije, radi na toj televiziji, pozvali smo je za komentar i ona nam je potvrdila da je politički tok šou za nju prošlost.
– Ja neću voditi „Piramidu“, s tom emisijom sam završila i sada sam potpuno posvećena vestima – izjavila je Nevistićeva za „Alo!“.

Reklame

Ostavite komentar