Ko su finalisti takmičenja “Zvezde Granda”

Izvor: Press online
Postavljeno 21 May 2011

Početak finala – U večerašnjem takmičenju „Zvezde Granda” predstaviće se 12 finalista koji su od ukupno 48 kandidata uspeli da dođu do samog kraja. Veliko finale 18. juna u „Areni”

Na finalnom takmičenju za „Zvezde Granda”, koje će se održati 18. juna u Beogradskoj areni, srpska estrada dobiće nove pevačke nade, koje će narednih godina i decenija pokušati da ostvare karijere poput onih koje imaju Lepa Brena, Svetlana Ceca Ražnatović, Miroslav Ilić, Šaban Šaulić i Seka Aleksić.

Od večeras na TV Pinku kreće ljuta borba, a od njih 12, šest muškaraca i šest devojaka, u Arenu će zakoračiti samo osmoro.

U razgovoru za Press oni otkrivaju svoje favorite i poručuju da se ne plaše nameštanja glasova.

1. Ivana Pavković (20), Bor

- Od početka takmičenja imala sam jednog favorita kog ću da otkrijem tek u finalu. Inače, ne bih volela da finale bude namešteno, s obzirom na to da je do sada sve bilo regularno.

2. Mirjana Mirković (26), Valjevo

- Volela bih sebe da vidim u finalu iako mi nije važno da li ću da pobedim. Pored mene, od mojih kolega želim da blistaju Mirjana Aleksić, Jelena Vučković, Petar Mitić i Stefan Petrušić.

3. Petar Mitić (20), Niš

- Imam dosta favorita, a neka pobedi najbolji!
Ne želim nikoga da uvredim, a ja ću dati sve od sebe. Živim za Arenu i ne razmišljam o nameštaljkama.

4. Mirjana Aleksić (30), Bogatić

- Sigurna sam da će u finalu biti tesno, ali sigurno prolaze Dragi Domić i Mirjana Mirković – smatra Aleksićeva i kaže:
- Što se glasova tiče, bolje da se ugrizem za jezik.

5. Jelena Vučković (27), Beograd

- Po mom mišljenju, svi su favoriti! Ne želim da se neko naljuti ali svakako bih izdvojila one sa kojima se najviše družim, a to su Jelena Gerbec, Petar Mitić i Milan Mitrović – kaže Vučkovićeva i dodaje:
- Ni govora nema da postoji mogućnost da bude nekih problema oko glasova. Proteklih godina to nije bio problem i sigurna sam da se ni sada neće desiti propust.

6. Bojana Šarović (30), Subotica

- To što se desilo u baražu je čista glupost i nema razloga za sumnju u finalnom takmičenju. Imam favorita, ali to bih da zadržim za sebe jer su mi svi podjednako dragi.

7. Milan Mitrović (22), Kula

- Za finale izdvajam Petra Mitića, Bojanu Šarović, Jelenu Gerbec i Jelenu Vučković. Ne razmišljam o pobedi niti o nameštenim glasovima jer Popović nikada sebi takav propust ne bi dozvolio.

8. Jelena Gerbec (25), Vrdnik

- Meni je ovo takmičenje proletelo. Iako sam proteklih meseci bila pod tenzijom, sada mi je svejedno da li ću da prođem dalje. Moji favoriti su Jelena Vučković, Jelena Mirković, Petar Mitić i Milan Mitrović. Što se glasanja tiče, u finalu sigurno neće biti propusta.

9. Stefan Petrušić (21), Smederevska Palanka

- U finalu vidim Mirjanu Aleksić i sebe. U neregularnost ne verujem jer sam poučen svojim iskustvom i tvrdim da je sve u skladu sa željama glasača.

10. Andrija Marković (17), Požarevac

- Neću nikoga da favorizujem jer smatram da smo svi zaslužili da budemo zvezde „Granda”. Ne plašim se da će glasovi biti namešteni, već ću se potruditi da budem među finalistima.

11. Dragi Domić (30), Šabac

- Moj favorit je Mirjana Aleksić. Kada je „Grand” u pitanju, sve će da bude spektakularno i regularno.Voleo bih da se nađem u finalu, ali će o tome publika odlučiti.

12. Mišel Gvozdenović (21), Čačak

- Neka pobedi onaj koga publika odabere! Svaki takmičar je dobar na svoj način, a ja svojim kolegama želim najbolje. Finale će biti kao i do sada spektakularno i regularno.

Reklame

Ostavite komentar