Konačno novi album Flamingosa

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 31 May 2011

U debeloj hladovini u dvorištu jedne kuće na Voždovcu, grupa „Flamingosi“, voditelj Ognjen Amidžić i glumac Marinko Madžgalj, priredila je roštiljijadu povodom promocije novog albuma „Seti se našeg zaveta“.

Flamingosi novi album

Uz meso s roštilja, hladno piće i opuštenu atmosferu, za koje se pobrinulo odabrano društvo, među kojima su bili glumac i šoumen Dragan Marinković Maca i muzičar Marko Kon, popularni dvojac predstavio je sedmoj sili sedam novih pesama, pet novih i dve stare koje se do sada nisu našle na nosaču zvuka.

- Želeli smo da okupimo prijatelje i kolege novinare da uz druženje na otvorenom, bez velike pompe, pustimo u etar informaciju da nam je izašao novi album, a veliku promociju planiramo za jesen – kaže za „Novosti“ Ognjen Amidžić. – Reč je o famoznoj A strani, kako smo nazvali prvi deo albuma, tako da se nadamo da će za godinu i po uraditi i B stranu. Album otvara duet „Litar vina“ sa Anom Bebić, a za drugi deo diska ugostićemo Natašu Bekvalac. Planiramo da snimimo i spotove na atraktivnim primorskim lokacijama.

Reklame

Ostavite komentar