Maja Nikolić tuži Miku Kostić

Izvor: Press online
Postavljeno 16 May 2011

Pevačica Maja Nikolić pojavila se juče u Palati pravde gde je saslušana od strane sudije Raše Jankovića, zbog antisemitskih izjava koje je iznela u rijalitiju „Dvor” u martu ove godine na račun jevrejskog naroda.

Nikolićeva je tom prilikom još jednom potvrdila da su se njene reči odnosile samo na Merlin Olbrajt i Bernara Kušnera koji su zaslužni za bombardovanje Srbije, a koji su jevrejskog porekla. Nakon što je iz sudnice izašla sa advokatom Goranom Petronijevićem za Press je poručila da će tužiti Miku Kostić, koju smatra glavnim krivcem za sve njene novonastale probleme.

- Ko je Mika Kostić? – zapitala se Maja i odmah dala odgovor.

- Ta žena je preko mene želela da postane poznata! Sada će od mene dobiti tužbu za lažno svedočenje, jer ja nikada nisam pominjala Hitlera na „ Dvoru” kao što je izmislila. Pored toga, lagala je da je jevrejskog porekla samo da bi me provocirala, a ja sam joj poverovala pa sam nasela na provokaciju jer sam mislila da joj je to bio zadatak koji je produkcija zadala – revoltirano priča pevačica i nastavlja.

- Ona je jedna manipulatorka koja je želela da bude na naslovnim stranama. Sada će morati da mi plati to što mi je dete zbog nje danima imalo temperaturu koju je dobio kada je čuo da ću ići u zatvor. Ja poštujem jevrejski narod, nikada nisam rekla da ih mrzim, a imam pravo da kažem koga ne volim, a to se odnosilo na Merlin Olbrajt i Kušnera, i to sam ponovila pred sudijom – istakla je Maja i otkrila koja je pitanja ona postavila organu pravosuđa.

- Pitala sam ga zašto tužilaštvo nije reagovao kada je Ivan Fece Firči rekao da će svu decu koja gledaju rijaliti da nabije na masni mađarski kur*c? Pored toga lider LDP-a Čeda Jovanović jasno je u skupštini uvredio narod u Africi koji je uporedio sa kanibalima. O tome se prećutalo, a meni kao pravoj Srpkinji se sudi – zapitala se poznata pevačica.

Reklame

2 komentara

  1. monte_krista said on 17/05/2011 at 09:58

    ona to onu ženu zove MERLIN? a ja ceo život mislila da se Olbrajtova zove MEDLIN.

  2. soni said on 18/05/2011 at 15:01

    maja je ne samo da je niska rastom vec joj je i mozak na najnizoj lestvici razvoja,pa ljudi ona napada miku,kao da nas par miliona nije culo sta je rekla u zivom tv programu.pa pogledajte samo kako se obukla za sudnicu i sud,to je dokaz o nekulturi i neobrazovanju a i bezobrazluku koji smo osudjeni da trpimo iako nam ovakvi ugrozavaju um i samopostovanje.

Ostavite komentar