Marija Vujović zaštitno lice D&G

Izvor: medio.rs
Postavljeno 01 May 2011

Lepa Pogoričanka Marija Vujović, čija je matična agencija Forma Viva – Elite Srbija i dalje će promovisati “Dolce & Gabanna Woman” parfem.

Marija Vujović D&G

Marija koju je “GQ magazin” proglasio jednom od 10 najlepših žena na svetu, model “Victoria Secret”, lice “Pirelli” kalendara, još 2005. je postala zaštitno lice “D&G” parfema. Kampanju je snimio čuveni fotograf Stiven Mejzel, a ugovor je potpisan na pet godina.

Krajem 2010. Dolče Gabana su doneli odluku koja je veoma retka u modnom svetu: da se ne dizajnira nova kampanja, već da se produži ugovor sa Marijom Vujović, što je pošlo za rukom jedino Žizel Bundšen. Marija Vujović otkrivena je na Elite Model Look izboru 2000-te godine, kada je osvajila drugo mesto na domaćem finalu, a godinu dana kasnije započinje svoju karijeru u Parizu.

Danas živi u Njujorku i udata je za muzičara Marka Vukčevića. U svojoj deset godina dugoj karijeri bila je muza Tom Forda, zaštitno lice Iv Sen Lorana, Diora, Dolče i Gabane…, Dva puta na naslovnoj strani VOG magazina, na modnim pistama pronela modele Marka Džejkobsa, Oskara de la Rente, Gučija, Versaćea, Roberta Kavalija, Diora, Šanel.

Reklame

Ostavite komentar