Mićkove “One stvari”

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 09 May 2011

Većina žena misli da muškarci koji vode ljubav, ostajući u svojim crnim, zarozanim čarapama, nisu seksi. Eto, vidite. A nama uopšte ne smeta kada one vode ljubav u svojim crnim čarapama.

one stvari preparat

Koliko smo mi muškarci tolerantniji – zaključuje Dr Agoljub Mićko Ljubičić, specijalista teorijske prakse, u svom seminar-kabareu “One stvari” o seksualnom (ne)zadovoljstvu koji će izvesti 27. maja u Domu sindikata.

Dr Agoljub će u monodrami “One stvari” dati odgovore na neka od pitanja: kolika je verovatnoća da žena preko 30 godina pronađe dobrog i slobodnog muškarca, a da ga ne preotme drugoj; šta je i koliko traje predigra.

- Ova predstava po tekstu Bernarda Ludviga već 15 godina igra u Austriji, nešto kraće u Nemačkoj, još kraće u Švajcarskoj, a najkraće u Engleskoj, dok se na Islandu i ne igra! – objašnjava Mićko i otkriva deo iz monodrame:

- Dečaci imaju drugačije seksualno vaspitanje od devojčica. Dečkiću se uvek govorilo: Sine moj, moraš da vežbaš, vežbaš i vežbaš. Pa kad dovoljno navežbaš, onda moraš da nađeš neku devojčicu koja nije vežbala uopšte. Jer u suprotnom će imati mogućnost poređenja, pa ko zna kako ćeš proći!

Glumac će u predstavi promovisati i preparat “onestvarin” koji “ima gotovo isto dejstvo kao i gledanje predstave ‘One stvari’, ali ga nikad nema u slobodnoj prodaji, dok karata za predstavu „ponekad ima” i mogu se kupiti na blagajni Doma sindikata.

Reklame

Ostavite komentar