Milan Bujaković peva odjavnu špicu turske serije “Izgubljene godine”

Izvor: Press online
Postavljeno 17 May 2011

Milan BujakovićPančevcu Milanu Bujakoviću posrećilo se s takmičenjem „Srećna zvezda”, jer je osim učešća u popularnom šouu televizije Hepi dobio priliku da peva i odjavnu špicu popularne turske serije „Izgubljene godine”!

U izjavi za Press Bujković otkriva da je bila oštra konkurencija za pevača pomenute pesme i da je presrećan što je izbor pao baš na njega.

- Čujem komentare da moj glas podseća na one kojima odgovara turski melos. Pa, zašto da ne? Pesma je prelepa, puna emocija i baš je dobro što je prevedena na srpski, jer, pored toga što je melodija čarobna, gledaoci serije „Izgubljene godine” sad mogu i da čuju te divne reči.

Reklame

2 komentara

  1. MladenBg said on 18/05/2011 at 08:15

    Ne gledam turske serije, ali pre neki dan sam cuo kako izgleda nasinhronizovana turska serija na srpskom jeziku..i smejao sam se tri dana! Znam da se to radi u mnogim zemljama, ali to je blago receno odvratno. Lepota jeste u jeziku… ma koji on bio! Gledao sam Dzona Wejna na nemackom, Dzemsa Bonda na italijanskom…. cirkus!!!!!

  2. IVANA STANKOVIC said on 20/05/2011 at 15:41

    Protivnik sam sinhronizacije/osim crtanih filmova/,ali ova pesma koju peva Milan je nesto najlepse sto sam cula/mnogi se slazu sa mnom/ne znam da li je lepsi tekst,vokal,muzika,ali iako slabo slusam vokalnu muziku,ovo bi slusala ne prekidno.Bravo Milane i Happy tv!

Ostavite komentar