Milica Todorović u filmu sa Bredom Pitom

Izvor: Press online
Postavljeno 07 May 2011

Milica Todorović dobila je poziv da se pojavi na kastingu za film „Snežana i sedam patuljaka”, koji će režirati Bred Pit i Anđelina Džoli. Uloga princa biće poverena Bredu dok Snežana može pripasti našoj pevačici.

Milica Todorović

Nakon što se pokazala kao veliki profesionalac i odlična glumica u operi Emira Kusturice „Vreme Cigana”, Milici je usledio poziv od Bobana Dedejića, Kustinog pomoćnika.

- Boban mi je predložio da se prijavim za ulogu Snežane i prvo sam se bojala jer nemam glumačkog iskustva, a onda sam o svemu razgovarala sa glumicom Goricom Popović. Ona me je ohrabrila da je na filmu lakše nego u pozorištu i to me utešilo, da budem iskrena. Saradnja sa Kusturicom me je naučila da život daje različite šanse i da ih treba iskoristiti. Uvek se setim naših proba koje su bile izuzetno teške, ali smo na kraju svi radili svoj posao najbolje moguće – kaže Milica za „Grand reviju”.

Koliko je upoznata sa scenarijem, film bi trebalo da se radi po originalnoj bajci, a uloga princa pripašće Bredu.

- Ostalo je na tome da kada bude rađen kasting u Mađarskoj svakako idem da okušam sreću. Pa šta bude. Nemam bojazan da se neću snaći, a i engleski mi ide dobro – ističe Milica.

Reklame

Ostavite komentar