Multimedijalno ljubavno savetovalište Isidore Bjelice

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 25 May 2011

Videvši da od televizije danas nema para, Isidora Bjelica rešila je bar da korisno upotrebi svoje slobodno vreme, pa je odlučila da otvori ljubavno savetovalište.

multimedijalno ljubavno savetovalište

“Ovo je vreme kada se ne isplati raditi na televiziji, a i muka mi je od toga! Odbila sam nekoliko ponuda, i imam zamor od izvesnog broja javnih ličnosti. U narednom periodu neću ništa da radim na televiziji, ali se zato spremam da na jesen u Beogradu otvorim multimedijalno ljubavno savetovalište,” otkrila je Isidora za portal svet.rs i dodala da je, zbog opšte krize morala ženama i muškarcima u Srbiji, mesto ovakvog tipa nasušna potreba.

„U seriji ‘Seks i grad’ sve junakinje idu kod psihijatra ili psihologa bilo šta da im se desi, dok se kod nas žene poveravaju svojim prijateljicama za koje ni ne znaju da su im najčešće suparnice. Savetovalište će im doći kao melem na ranu, jer većina ih ima probleme, a od jeseni će imati kome da se uvek obrate za pomoć,“ kaže Bjelica. Poznata književnica otkrila nam je da će u novom savetovalištu umesto profesionalnih psihologa i psihijatara raditi poznate ličnosti.

„Naše javne ličnosti su specifične po raznim problemima koji ih prate na ovom ludom Balkanu, i mislim da će oni da budu pravi izbor za mesto savetnika. Sa muškarcima i ženama koji zatraže savet, javne ličnosti će komunicirati telefonski ili putem Interneta, i to će biti jedinstveno mesto u svetu,“ naglašava Bjelica i najavljuje da će njene prijateljice koje su javne ličnosti rado da se uključe u ovaj projekat.

„Javnost zna s kim se ja družim, i da su najzanimljivije osobe na našoj sceni moje prijateljice! Ukoliko neko zatraži pomoć određene javne ličnosti koja nije uključena u naš projekat, ja ću se lično potruditi da je angažujem. Svi će raditi volonterski, a počinjemo od jeseni,“ kaže Bjelica i dodaje: „Do tada se strpite i uživajte u letu, a od jesni rešavamo sve.“

Reklame

Ostavite komentar