Nakon 30 godina se pomirili Seka Sablić i Bora Todorović

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 19 May 2011

Glumačke legende Bora Todorović i Seka Sablić su okončali ćutanje, koje traje još od 1982. godine, kada je na snimanju filma „Maratonci trče počasni krug“ Đenka (Bora) malo preterao snimajući scenu seksa sa Kristinom (koju glumi Seka)!


Naime, umesto klasičnog glumačkog „trljanja“ i simulacije, kakva se praktikuje u takvim situacijama, Bora je, valjda u nameri da scenu odigra što uverljivije, malo prešao granicu… Zapravo malo više, što je Seku razbesnelo. To je bio razlog da glumački par naredne skoro tri decenije ne progovori ni reč.

- U jednoj od čuvenih scena na plaži, kada Đenka ima seks sa Kristinom, tokom kojeg ih zatiče kum Mirko Topalović (Bogdan Diklić), Bora se „malo zaneo“, valjda u nameri da što verodostojnije dočara scenu seksa, što je glumicu toliko razljutilo da čak u prvi mah više nije želela da nastavi snimanje. Mnogo se bila naljutila na njega, vrištala je, nema šta mu sve nije rekla. Reditelj, snimatelj i ostali su bili zatečeni, jer niko nije video šta se tačno desilo ispod njene haljinice. Uzalud se Bora izvinjavao, pokušavao da stvar izvadi na šalu… Ona nije htela ni da čuje – priča za „Alo!“ odlično obavešteni izvor iz srpskih glumačkih krugova i dodaje da zbog ovog incidenta Seka i Bora skoro 30 godina nisu reč progovorili!
- U glumačkim krugovima poznato je da ovaj legendarni dvojac nije u dobrim odnosima decenijama, ali je malo ko znao zbog čega. Međutim, i to se nedavno promenilo kada su se napokon sreli „oči u oči“. Shvatili su da je vreme da zaborave na vreme kad su bili „mladi i ludi“, te da je vreme da zakopaju ratne sekire. Svi se nadamo da će to pomirenje rezultirati nekim zajedničkim projektom, jer bi publika volela da ih ponovo gleda u tandemu na filmskom platnu – zaključuje naš izvor.

Bora Todorović: Pa šta? Koga to interesuje?

Priču o svađi, koja datira iz davne 1982. godine, kao i pomirenje sa Sekom Sablić, bard srpskog glumišta Borivoje – Bora Todorović je prokomentarisao na neobičan način:
- Pa šta? Koga to interesuje? – zapitao nas je Bora kada smo ga zamolili da nam prokomentariše svađu s koleginicom, a onda je nastavio s pitanjem:

- Vi sad hoćete da iznosim prljav veš? – pitao je gospodin Todorović, a potom dao svoj zvaničan komentar:
- Mi smo u odličnim odnosima. Seka je uvek bila uz mene i ona je moja dobra drugarica. Ako hoćete, dođite u „Zvezdara teatar“ na kafu da se ispričamo, a prljav veš ja ne iznosim – izjavio je za „Alo!“ istaknuti glumac.

Seka Sablić: O čemu to pričate, manite me se!

Kako bismo proverili naša saznanja, pozvali smo glumce, ali smo uspeli da stupimo u kontakt samo sa Sekom, koja nije bila raspoložena da priča o ovoj temi:
- Ja sam u dobrim odnosima s Borom. Ne mogu da verujem o kakvim glupostima vi pričate! Manite me se! – rekla je Sablićeva pre nego što je zalupila slušalicu.

Reklame

Ostavite komentar