Natalija Šoša ponovo žari i pali

Fotke postavljene 31 May 2011


Natalija Šoša, pevačica koja je izgradila uspešnu karijeru u Grčkoj pod umetničkim imenom Natali Tanu, obradovala je domaće obožavaoce još jednim provokativnim setom fotografija. Naime, Natalija će se naći na naslovnici novog izdanja magazina za muškarce “Maxim” za jun mesec.

Inače, ovu plavokosu lepoticu je američki muški magazin „Maxim“ prošle godine proglasio za najlepšu i najseksepilniju devojku iz Grčke.

- Taj „Maxim“ je prodat u četiri miliona primeraka! To je fantastično. Mnogo mi je drago što sam ja među najlepšim devojkama iz celog sveta, najlepšim modelima. Iz svake zemlje je birana po jedna devojka za 2009. godine, a ja sam iz Grčke – rekla je za “Blic” tada Natalija.

Iako živi i radi u Grčkoj, redovno posećuje domovinu gde joj žive majka i sestra. Pre par godina sa voditeljem Ognjenom Amidžićem snimila je duetsku numeru “Kiša je padala”, koja je bila pravi letnji hit, a kako je otkrila u intervjuu za “Maksim” iz Srbije joj konstantno pristižu nove ponude za saradnju, te pevačica razmatra i mogućnost da uskoro izda CD i za srpsko tržište.

Natalija je veoma popularna među Grcima, za koje ističe da umeju dobro da se provedu baš kao i njeni sunarodnici, a u jednom od intervjua za “Blic” otkrila je da joj je želja da se jednog dana predstavi i na “Evroviziji”. Natalija je karijeru modela započela još kao tinejdžerka, ali je njena velika ljubav oduvek bila i muzika, te je muzičku školu pohađala uporedo sa redovnom. Upravo zato ni danas ne može da odluči šta više voli da pozira ili da peva.
- I pe­va­nje i po­zi­ra­nje vo­lim, to je sve deo po­sla. Na­rav­no, vi­še uži­vam u pe­va­nju jer ta­ko da­jem deo se­be pu­bli­ci, a eufo­ri­čan fidbek od lju­di je naj­lep­ši ose­ćaj ko­ji po­sto­ji – izjavila je Natalija za “Maxim”, a nove fotografije sugerišu i da Natali obožava jagode sa šlagom, te ih na slikama konzumira skoro sasvim obnažena.

Izvor: Blic.rs


Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 4 od ukupno 4 slika.

Ostavite komentar