Nataša Bekvalac angažovala Dačinog advokata!

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 12 May 2011

Nataša Bekvalac je rešila da takođe presavije tabak i tuži sve medije koji su joj svojim tekstovima o njenom razvodu naneli duševnu bol i štetu ugledu.

Nataša tuži medije

Međutim ono što je najzanimljivije u celoj priči je to što je kao svog pravnog zastupnika u tom postupku angažovala dr. Nemanju Aleksića, advokata svog bivšeg supruga Danila Ikodinovića!

Da, da, dobro ste čuli. To je advokat koga je, navodno, gađala čašom vode na sada već čuvenom sastanku u njegovoj kancelariji! Inače, on i dalje ostaje advokat Danila Ikodinovića!

Da ne bi bilo da se bavimo dezinformacijama prenosimo saopštenje koje su potpisali Aleksić i Nataša Bekvalac…
Advokatska kancelarija “Aleksić sa saradnicima” obaveštava sredstva javnog informisanja da je dana 12.05.2011. godine angažovana od strane gospođe Nataše Bekvalac radi zastupanja u postupcima protiv određenih štampanih medija koji su u poslednje vreme na najgrublji način vređali čast i ugled gospođe Nataše Bekvalac i njene porodice. Advokatska kancelarija “Aleksić sa saradnicima” je za zastupanje gospođe Nataše Bekvalac dobila saglasnost svog klijenta gospodina Danila Ikodinovića.
Punomoćnik gospođe Nataše Bekvalac i gospodina Danila Ikodinovića, dr. Nemanja Aleksić, advokat u Novom Sadu će u kratkom roku obavestiti sredstva javnog informisanja protiv kojih medija su podnesene tužbe za naknadu štete i protiv kojih lica su podnete krivične prijave, istaknuto je u saopštenju.

Dalji rasplet čini nam se tek sledi…

Reklame

Ostavite komentar