Nataša Bekvalac na meti fudbalera !?

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 30 May 2011

Sveže razvedena pevačica Nataša Bekvalac ima novog udvarača, a radi se o fudbaleru Crvene zvezde, Igoru Mijoviću, saznaju domaći tabloidi.

Činjenica da popularna Novosađanka već neko vreme izlazi sa rukometašem Ljubom Jovanovićem nije sprečila 26-godišnjeg fudbalera da proba da joj se približi. Ipak, njegov trud Bekvalčeva za sada ignoriše.

’Igor je baš uporan dečko, bez obzira na to što Nataša ne reaguje na njegove gestove. On se uopšte ne obazire na činjenicu da je Nata sveže razvedena i da ima dečka, već joj svakodnevno šalje po desetak poruka. Sve se nada da će mu jednom odgovoriti. Vrhunac njegovog udvaranja dogodio se na njenom nastupu u ’Tajmautu’, kad ga ni prevelika gužva nije sprečila da unese 101 ružu i pošalje joj buket na binu. Nakon njenog nastupa prišao joj je da se upoznaju’ rekao je izvor za ’Kurir’ i dodao da je plavokosa pevačica bila dirnuta gestom ali da je to bilo sve.

Pevačica je u razgovoru sa drugaricama navodno prokomentarisala da joj je jako čudno što među udvaračima ima toliko sportista.

Reklame

Ostavite komentar