Nikola Nemešević postaje voditelj emisije “Sve za ljubav”

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 11 May 2011

Novi voditelj emisije “Sve za ljubav” biće Nikola Nemešević Nemeš, najveći ljubavnik u kući “Velikog brata”, saznaje S media portal iz krugova bliskih produkciji “Emoušn”.

Ova vest nije nimalo oduševila njegovu koleginicu u emisiji Katarinu Šišmanović, pretpostavljamo najviše zbog toga što nije sigurna kako će se neiskusni Nemeš snaći u voditeljskoj ulozi, iako su svi videli, da se čak i u škakljivim situacijama, sjajno snalazi pred kamerama.

Mladi operski pevač iz Požarevca koji je u ovom popularnom rijalitiju zapamćen pre svega po svojoj vezi s udatom, pet godina starijom Hrvaticom Marijanom Čvrljak, od septembra će, kako smo čuli, zameniti voditelja i glumca Milana Kalinića koji je bio zaštitni znak ove emisije (a prešao je na TV Prvu)

Nemeš koji studira FMU u Beogradu i želi da se zaposli u Operi Narodnog pozorišta, voli pevanje i svirao je klavijature u nekoliko bendova. U svojoj biografiji upisao je da mu je uzor roker Rambo Amadeus, kao i američki kantautor Tom Vejts…
Ipak, gledaoci su mogli da vide da dobro poznaje i folk hitove koje je pevao svojoj ljubljenoj. Doduše, s obzirom na šuškanje u vezi sa njegovim voditeljskim angažmanom pitamo se da li su ljubavne scene s Marijanom stvarne, ili ipak iscenirane…
Možda produkcija ipak bude prešla preko njegovih trenutaka rastrojstva kada je lomio sve po kući, a zbog toga ispaštali ostali učesnici koji su kažnjeni oduzimanjem dela novca od glavne nagrade?
Naravno, pokušali smo da uzmemo izjavu od produkcije “Emoušn”, ali se PR Ivana Škorić nije javljala na poznate brojeve telefona, a u firmi su nam rekli da je na sastanku….

Reklame

1 komentar

  1. MladenBg said on 13/05/2011 at 07:27

    Gle ovo!Dovoljno je da vodis ljubav pred ocima javnosti pa da odmah uzmu za voditelja! Dobar kriterijum!Ovo vec postaje sve besmisleno!!!!!!!A sta ce biti Marijana?
    Voditeljka, kreatorka, glumica ili?

Ostavite komentar