Nova stanarka ’Velikog brata’ se slikala obnažena

Fotke postavljene 04 May 2011


Nova ukućanka ’Velikog brata’ Antonija Jovanović (26) izazvala je dosta pažnje, a njena majka Katica rekla je za tamošnje medije da bi želela da se njena ćerka što duže zadrži u rijalitiju jer joj je to bila  velika želja.

‘Verujem da će daleko dogurati jer je okretna i pričljiva, a kao dete bila je dobra, ali dosta živa, sve ju je zanimalo i sve je morala da vidi, čuje i proba.

Završila je ekonomsku školu i dugo nije imala posao, pa se snalazila radeći razne poslove. Sad je menadžerka prodaje vina i radi u Opatiji, Zagrebu i na ostrvima’ rekla je ponosna majka i dodala da Antonija nema nikakvu ozbiljnu vezu.

’Neka se iživi dok je mlada. Imaće vremena i za brak i decu, a i vidim da još nije za ozbiljnu vezu, a pogotovo za brak’, kaže Katica i dodaje da je podržala ćerku i prošli put kada se prijavila za ’VB’. Iako tada nije ušla u rijaliti, muškom delu publike nije ostala nepoznata zahvaljujući poziranju za časopis ’Klik’, a fotografije su objavile još neke novine.

Zanosna Antonija pozirala je u provokativnim pozama za nekoliko slika, koje su u jednom od brojeva tog časopisa ukrasile rubriku ’Babewatch’.

Izvor: SrbijaNet

Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 4 od ukupno 4 slika.

Ostavite komentar