Nove seksi slike Nives Celzijus

Fotke postavljene 26 May 2011


Prijatelji i obožavaoci Nives Celzijus nedavno su imali priliku da vide njene najnovije, provokativne fotografije, koje je objavila na Fejsbuku.

Na slikama koje su inspirisane njenom pesmom „Gol“, ali i uvertira za sledeću knjigu koju piše, Nives pozira u seksi donjem vešu, okružena fudbalskim loptama.

Seksipilna pevačica i spisateljica otkrila je da će se neka od ovih fotki naći na nalosvnoj strani knjige koja je usko povezana upravo sa pesmom „Gol“.

„Pesma je napravljena namenski kao najava moje nove knjige koja izlazi za mesec dana, a iste je tematike. Razmišljala sam kako da privučem pažnju šire publike i medija, ali van Hrvatske,“ ispričala je Nives, dodavši da je zaključila kako je odgovor – fudbal.

“Fudbal je najvažnija sporedna stvar na svetu. Iz iskustva znam kako u stranim medijima najbolje prolaze fudbal, seks i lepe žene. Tako je nastao `Gol`. Polazila sam od toga da će sigurno engleski mediji biti zainteresovani za priču o pesmi žene WAG-sice (Wives and Gilfriends) koja peva o najpopularnijim fudbalerima današnjice na provokativan i šaljiv način”.

Izvor: SrbijaNet

Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 3 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 3 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 3 slika.

Ostavite komentar