Palo pomirenje Katarine Kaje Ostojić i Tijane Dapčević

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 24 May 2011

Do pre samo nekoliko meseci bile su u ratu i to žestokom. Tu su padale prozivke na sve strane.

Poslednja prepucavanja započela je Kaja, koja je baš fino okrpila Tijanu rekavši za jedne novine kako Tijana nema ni jedan hit, i kako je njena pesma “Mazohista” slušanija od celog Tijaninog albuma, a da joj jedino pristaje da svira violončelo, pošto joj po gabaritu odgovara… Naravno Tijana tu nije ostala dužna, pa je Kaji vrlo rado odgovorila u emisiji Arena 13, između ostalog rekavši kako Kaji za nekoliko godina preostaje samo još da igra uz šipku…

Dakle bilo je to baš surovo i čininlo se da se strasti neće smiriti, bar ne skoro.
No, nije prošlo ni četri meseca od ovog žestokog sukoba, a dve pevačice su kako fotografije od sinoćnjeg ludog provoda u klubu Stefan Braun govore, izgleda postale skoro pa najbolje drugarice. Tako se čini zar ne!?
Saznali smo zapravo da su se pomirile baš te večeri baš na humanitarnoj večeri. Spojile lepo i korisno. Kako je to kod naših zvezda lako ide… sutra te mrzim… danas te volim.
I sad, da ne bude mi smo zlobni jasno je, nema šta… ljudi se ponekad ne razumeju ili ne nađu, pa možda i sevnu neke varnice, al kad baš ovako duboko zaglibite u mržnju, kako čovek da poveruje da to više ništa ne važi.

Reklame

Ostavite komentar