Parni valjak priprema spektakl u Nišu

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 06 May 2011

Nakon dva uzastopna koncerta u prepunoj Beogradskoj areni i u novosadskom Spensu članovi “Parnog valjka” najavljuju rok spektakl 4. juna u Nišu na Tvrđavi.

- Dva beogradska koncerta bila su poput sna, a onda im je ravnopravno prišao novosadski. Od tada nas stalno pitaju kad ćemo više doći u Niš. Morali smo da se grizemo za jezik i čuvamo tajnu da u Niš dolazimo kad bude mnogo sunca i kad ona divna Tvrđava ozeleni jer upravo tamo hoćemo da napravimo veče kakvo nikad do sad nismo imali – priča Hus, vođa Parnog valjka.

On, Aki i ekipa upravo u jednom zagrebačkom studiju završavaju novi album, a publika na niškoj Tvrđavi premijerno će uživo čuti pesmu „Aleluja – Ja još vjerujem u nas“, koja je već hit na radio-stanicama širom Balkana.

Koncert počinje u 21 čas i trajaće tri sata. Zbog velikog interesovanja publike iz cele Srbije, popularni bend, uz pomoć OTP banke, pokreće spektakularnu produkciju koja će na velikom platou niške Tvrđave biti identična onoj iz Beogradske arene. Koncert u Nišu razlikovaće se i po repertoaru od beogradskog i novosadskog, ali najomiljenije pesme neće izostati.

Reklame

Ostavite komentar