Pipa Midlton zasenila sestru Kejt na venčanju

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 02 May 2011

Petak je bio veliki dan za Kejt Midlton, ali kako se ispostavilo, bio je veliki i za njenu mlađu sestru Pipu, koja je svojom lepotom i elgancijom skrenula na sebe pažnju miliona koji su gledali kraljevsko venčanje u Londonu.

Sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, ljudi širom sveta su primetili deverušu Pipu, pa se uglavnom sve svodi na to kako je u ona petak ukrala šou svojoj starijoj sestri. Ono u čemu se svi slažu jeste da je Pipa u petak izgledala veličanstveno u beloj haljini, kreaciji modne kuće Aleksandra Mekvina, koju je kreirala Sara Barton. Međutim, mlađa sestra je i na večernjem prijemu u Bakingemskoj palati zasenila sve, pojavivši se u dugačkoj zelenoj halini sa dekolteom, kreaciji Alis Temperli.

Pipa Midlton

Inače, na “Fejsbuku” se juče pojavila i grupa “Pipa Midlton je slobodna – princu Hariju se sviđa”, koja je za kratko vreme sakupila više od 70.000 članova, a koji bi voleli da princ Hari raskrsti sa svojom sadašnjom devojkom i – oženi Pipu!

Za 27-godišnju Filipu Šarlot Midlton, zvanu Pipa, priča se da je u vezi sa bivšim igračem kriketa, 30-godišnjim Aleksom Loudonom, inače prijateljem princa Vilijama.

Reklame

Ostavite komentar