Pomirili se Milena Ćeranić i Vlada Stanojević

Izvor:
Postavljeno 11 May 2011

Do pomirenja je došlo kada su se voditelj i pevačica sreli u jednom beogradskom klubu gde su zajedno sa svojim prijateljima uživali u provodu.

pomirenje milene i vlade

Nakon toga Stanojević i Ćeranićka odlučili su da na miru porazgovaraju o nesuglasicama zbog kojih su bili u svađi, pa su se odvojili od društva i zajedno otišli do restorana „Užice” na Autokomandi, gde su uz vino i večeru rešili da svom prijateljstvu pruže još jednu šansu.

- Istina je da su se Milena i Vlada pomirili! Oni su zajedno otišli do jednog restorana na Autokomandi, gde su se nakon dužeg razgovora dogovorili da iza njih ostane sve loše što ih je kao prijatelje razdvajalo. U toku razgovora Milena je priznala Vladi da joj je bilo krivo što je dozvolila da im sitnice upropaste prijateljstvo, sa čim se složio i zgodni voditelj – priča izvor blizak pevačici, i nastavlja:

- Sada se slatko smeju svim svađama i prisećaju perioda kada su ignorisali jedno drugo na „Farmi”. Inače, Vlada je svojoj novopečenoj drugarici poželeo da pronađe dečka sa kojim će da biti srećna isto koliko i on sa svojom izabranicom Ninom Božić i da nikada više ne dozvole da im ljubomora partnera upropasti prijateljstvo.

Reklame

Ostavite komentar