Porodica Eme Šuker u dugovima

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 24 May 2011

Nakon drugog ispadanja takmičarke Eme Šuker iz rijalitija ’Veliki brat’, u hrvatskoj javnosti oglasila se njena majka koja, kaže da je ogorčena zbog ishoda situacije.

‘Svega mi je dosta! Plakala sam celu noć zato što su rekli da mi je ćerka dosadna i da stalno prigovara. Strašno! Sada samo želim da se moje dete kući vrati živo i zdravo’ rekla je potresena Šemsa Šuker, Emina majka, piše hrvatski portal ’24 sata’.

Nakon Eminog prvog izbacivanja, stanari su se odrekli 35.000 evra i ona je ponovo ušla u kuću na Košutnjaku. Međutim, ponovo je ispala iz takmičenja, a presudila joj je Soraja, koja joj je dala četiri boda. Emin povratak u kuću ’Velikog brata’ izazvao je dodatne troškove u njenoj porodici, koja se zadužila. Njena majka kaže da je ćerki kupila novu garderobu, jer nije želela da joj bude neprijatno i da se razlikuje od ostalih. Sada se požalila da Ema od svog učešća u rijalitiju nije uopšte profitirala.

‘Ema od svega zapravo nema ništa. Mislili smo da će joj ovaj šou pomoći da barem konačno pronađe posao’ požalila se Šemsa, a njen suprug i Emin očuh Meho Begić, otkriva da porodica živi od Šemsine plate. Zabrinut je jer Ema nema posao, a zbog učešća u rijalitiju nije mogla ni da ga traži.

Reklame

Ostavite komentar