Raskinuli Katarina Vučetić i Alen Selimović

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 07 May 2011

Katarina Vučetić, manekenka i finalistkinja rijalitija „Survajver” i bivši političar Alen Selimović raskinuli su vezu i otkazali venčanje koje su najavljivali za 21. maj.

Raskinuli Katarina i Alen

Dugo je i trajalo ...

Iako se kraj njihove ljubavi dogodio pre mesec dana, oboje su ovu informaciju krili od medija kako bi suzbili senzaciju, dok su za svadbu tvrdili da je samo odložena. Katarina i Alen svoju ljubavnu priču započeli su u januaru, odmah nakon završetka rijalitija „Survajver”, da bi verenički prsten na Katarininoj ruci zasjao samo mesec dana kasnije. Zajednička putovanja, izlasci i svadba koju su planirali za mesec maj odavali su utisak da će njihova veza potrajati do kraja života.

Međutim, pre mesec dana Katarina je odlučila da stavi tačku da romansu, u čemu ju je podržao i Alen.

- Očigledno ih je za kratko vreme prošla zaljubljenost koja je planula na početku i što je vreme više prolazilo uviđali su koliko su različiti. Odluka da se raziđu bila je obostrana, iako je manekenka prva pokrenula priču na tu temu. Tek kada su zakazali venčanje, realno su sagledali da njihov zajednički život ne bi bio onakav kakav oboje žele. U poslednje vreme su se i retko viđali jer je Alen često zbog posla putovao, dok se Katarina posvetila dizajniranju tašni. Svađe su izbijale zbog sitnica, što ih je navelo da shvate da nisu jedno za drugo”, navodi izvor blizak estradnom paru.

Iako je Katarina pre samo deset dana izjavila da ljubav između nje i Alena cveta, očigledno da je to bila samo maska već postojećeg raskida.
- Kada su pre mesec dana otkazali svadbu tada su i raskinuli, ali su se dogovorili da o tome ćute u medijima i demantuju navode o definitivnom krahu ljubavi. Prvenstveno je Katarini to odgovaralo jer je otvarala butik i nije želela da štampa piše o njenom raskidu i time potisne informaciju o njenom kreatorskom angažmanu”, ističe izvor.

Reklame

Ostavite komentar